Here we go.

Nu ringer telefonen här, jag vägrar svara för jag vet att det ändå är telefonförsäljare. Eller så är det Emelie, men hon jobbar förmodligen.Sista alternativet är att det är pappa, men han är i Nepal så han kan det inte vara heller. Alltså ÄR det en telefonförsäljare. Jag är less på dom, samtidigt som jag tycker så synd om dom. Jag hoppas aldirg jag tvingas ta ett telefonförsäljningsjobb för att bli hatad, kallad fula saker och få telefonen påslängd i örat. Bara för att man ska försöka tjäna pengar. Egentligen borde jag kanske svarat för jag tycker synd om dom.. men jag gör det inte.

Nu är klockan strax elva. Vi åker om fyra timmar ungefär och jag har packat.... INGENTING! Panik! Vad har hänt med mig och min en-veckas-packning? Ja inte finns den här i alla fall.




Denna bilden fick jag på msn från Julia samtidigt som hon skrev att hon hade klippt gräset i Karlskrona. JAHA, klippt gräset? Här uppe är det fortfarande hur mycket snö som helst. Jag vill hem och plocka vitsippor och ligga på altanen!

Long time I know.

Jag vet att det är många veckor sedan jag uppdaterade något här. Ska jag vara ärlig har jag inte haft någon lust. Sen jag kom hem från Karlskrona nu senast har jag haft en otrolig mer smak och väldigt mycket längtan efter min lilla mamma. Men snart är påsk, och idag fick jag reda på att jag får lov att åka hem, vilket känns helt fantastiskt.
Jaha, vad har då hänt sen sist jag skrev? Jag var hemma i Karlskrona för några veckor sen. Det var nog första gången jag inte kände efter några dagar "att nu kan jag det här, nu vill jag åka hem" utan jag njöt verkligen av att vara hemma och försökte ta vara på tiden så gott det gick. Min älskade Joos flyttade hem till Västerås vilket innebar en förbannat rolig avskedsfest med en utgång som var typ den roligaste jag haft.. kanske någonsin. Tråkigt att hon flyttat från stan, fast egentligen får vi ju faktiskt 50 mil närmre till varandra nu. Det är i alla fall en faboulos tjej och jag gillar henne skarpt. Fick även träffa Älskade Emelie och fina Fia! Och många andra av mina vänner, i stort sätt alla tror jag. Men försökte att umgås med familjen. Fick träffa min bror som jag inte sett sen den 7 augusti. Han var hemma en vända från Kosovo. Börja med att jag sprang rakt förbi han på stan, haha jag kände knappt igen honom. Så en kväll hade vi middag ihop alla syskonen vilket var ett bra tag sen sist <3

Nu är jag hemma, började när jag kom hem med att jobba 8 dagar i streck. Kul med jobb så jag klagar inte. I övermorgon ska jag och Jonas åka till Oslo och det ska bli hur roligt som helst.  Ikväll väntas tjejkväll med tacos, film och mys med Madde, Karolina och lilla Angelina.

    

My babies and I


Imorgon babiesar!


Emelie jag skulle lägga upp en bild på dig med men hade ingen bild på denna datorn <3

I love fläsk!

Igår lagade jag min favoritmat nämligen stekt (och då menar jag verkligen stekt) fläsk och stuvade makaroner med ketchup! Jag är ganska kräsen vad det gäller kött och har ofta väldigt svårt för det men när jag äter stekt fläsk är jag grotesk och jag menar det! (Min familj vet i alla fall hur jag äter fläsket). Gott var det i alla fall och drygt tio fläskskivor senare var jag nöjd!

Idag har jag jobbat och det rullade på. Egentligen skulle det blivit fest hos mig idag med Andréa och Linda men Lindastackaren har migrän och jag har inte packat någonting (!!!) inför imorgon. Ja men förresten, imorgon åker jag hem till Karlskrona och ska hälsa på. Eller hem och hem, jag tänker ganska ofta på det att vad är hem egentligen nuförtiden? Är det Övik eller är det Karlskrona?
Ska i alla fall bli kul att träffa min älsklingar i Karlskrona.


Måndagen den 2:e kanske tagit över fredagen den 13:e?

Igår hade jag en minst sagt otursdag. Dagen började med att jag satte mig vid Jonas dator. Har min bärbara dator under hans tangentbord och jag tog mig ett glas cola till frukost. Tappade glaset och fick cola på min dator. Som tur väl så har kvar plasten på datorn, även om många klagar på det. Och jag ska säga det damer och herrar, det räddade nog min lilla dator. Sen gick jag vidare till jobbet där jag upptäcker att min tunika jag köpt dagen innan på Veromoda spruckit i sömmen. Tackarr för det! När jag kommer hem kommer jag på att jag måste tvätta inför helgen och går ner där. Brukar vara väldigt bra på att tvätta om jag själv får säga det. Men INTE idag! Min fina olle i oversized modell såg ut som en magtröja när jag tog ut den ur maskinen! Nej, jag trodde jag skulle börja gråta. För detta är en av mina favorittröjor. Jga köpte en i xs som man har som tröja och en i medium som man kan ha som klänning. Men nu är mediumen mindre än xs:en. Jag sprang hem och dränkt den ei vatten och drog och slet. Men inget bra resultat så lång ögat kan nå. Ringde Jonas och var deprimerad. Han var på träning. Jag städade och ställde min bärbara dator på hans hårddisk så länge och vad händer då? Jo datorn låter jättemycket så jag ska stänga av den, då hakar den sig så jag håller inne knappen tills den stänger av. När jag ska sätta igång den igenn startar inte datorn?!?! Åh nej tänkte jag. Inte två datorer och två klädesplagg. När Jonas kom hem var det bara att ta fram hundögonen. "Öh alltså den funkar inte, men jag har inte gjort något". Jonas kollar och då funkar inte bordslampan vid datorn heller. Datorn fick han igång men lampan vågar jag inte ens testa idag. Vilken fantastisk dag detta var! Verkligen.

RSS 2.0