Mitzi.

Idag har jag vatt på stan med the worlds greatest Gelick. Druckit chai, köpt julklappar och ett par stövlar till mig själv. Hon har konstatrerat att jag lider av en sjuk beslutsångest. Jag för beslutsångest av att välja vad som, typ chailatte eller tee idag, annars kan det vara om jag ska ha den ena eller den andra tröjan eller vilka skor jag har. Det är sjukt jobbigt.. men tack för konstaterandet vännen:)


Nu ligger Mitzi på golvet, så lugn och snäll. Vi har ätit kassler och pasta. Eller jag åt pastan och Mitzi fick kassler. Vi delar på att.

Vi hämta upp foppa innan, han skulle sätta sig i baksätet men där satt Mitzi och hon hade hårat ner rätt mycket. Då går foppa ut och öppnar bagageluckan och sätter lägger sig i bagaget. Själv ligger Mitzi som en prinsessa över i stort sätt alla tre sätena. Han är antagligen en av de roligaste människorna jag vet.


Badkar sökes.

Nu är det snart jul.
Idag är det den 18 december vilket innebär:
- Två dagar tills jag åker hem.
- Två dagar till en faboulous lön.
- Två dagar till jag får träffa massa av mina älsklingar nere i Karlskrona.
- Sex dagar till julafton. (Och ja, det är heelt sjukt).
- Tio dagar till jag åker hem igen till den största älsklingen av de alla.

Åker hem som sagt på måndag. Klockan 03.50 (!!!) kommer min taxi som ska ta mig till umeås fucking flygplats. Ogillar därför fortfarande SAS lite för att att de la ner linjen Övik - Arlanda. Men klaga ska man då icke göra för jag får ju faktiskt träffa min familj och massa vänner. Jag har inte träffa Jusse sen jag flyttade upp. Shit, I miss her.

Det är nästan fem månader sedan jag flyttade upp till Örnsköldsvik nu. Det känns rätt galet faktiskt, men tiden har gått så himla fort. Detta innebär att jag inte badat i badkar på mer än 19 veckor, med undantag för de dagarna jag var hemma för ett tag sen. Och jag som badade i badkar MINST en gång om dagen hemma. Frös jag kunde det bli två gånger, och ibland även tre. Nu vill jag ha ett skållhett bad med ljus och massa badskum.

Hej!



Begäret stillat

Nu har jag stillat mitt begär genom att köpa de dyraste jeansen jag någonsin köpt i hela mitt liv, tror jag. Men jag är nöjd & glad.

Jag har dock inte fått bukt på alla julklappsköp. Måste dona upp det dära snarast. Vet inte ens vad jag önskar mig själv.
Hade man fått vara lite orelevant hade jag önskat mig en resa för Jonas och mig utomlands till ett varmt land. Men nu kanske inte den där resan är så jättelångt bort ändå. Här uppe är det sjukt mycket snö. Det är ändå på något sätt inte lika kallt som det är i Karlskrona. Nu har jag förstått vad alla menar när de säger att det blåser så mycket i karlskrona.

Jonas är iväg och ska spela match och jag ska roa mig ikväll med att städa, kolla idol (det spelar ingen roll vem som vinner för de är så grymma båda två. ska göra er uppmärksamma om att jag ska från typ audition att de två skulle vara i final, yeeeah) och dricka julmust och äta glass och nyponsoppa. Have it my way


BEGÄR

Idag har jag hittat de snyggaste jeansen ever. Jag har inte ens prövat dom men jag vet att jag måste ha dom. Men de är very expensive. 1499:- kronor stod det på den fantastiskt fina prislappen. Kanske ska man belöna sig med en julklapp till sig själv?

För övrigt fick jag höra att det var 17 minus ute idag.. SJUTTON! Detta är inte klokt. Jag måste köpa mig ett par termobyxor.. Eller så köper jag jeansen och hoppas att de ska alstra mycket värme.



Sommarminne

Eftersom jag fått tillbaka min kamera nu tog jag tillfället i akt att lägga över alla bilderna på datorn och sen radera alla. (Ja det är sant, jag raderade alla bilderna på kameran). Hittade nyss denna bilden då och börja skratta lite.
Jag skrattade inte bara för att det var typ första gången i mitt liv jag höll i ett kastspö och visste att det skulle gå åt pipsvängen. Inte heller för att jag egentligen absolut inte ha något tålamod att fiska utan mest blir rastlös. Utan mest skrattar jag åt att när jag tog tag i spöet så infann det sig någon orolighet i sällskapet och Jonas påpekade att jag skulle ta det lugnt och att hans småsyskon inte skulle vara i närheten.

Sagt och gjort jag kastade och vips... JAG FASTNADE I TRÖJAN! Haha. Ingen blev förvånad.




Nu ska jag jobba. See ya.

Kosovo - Sverige

Ny vecka nu. I lördags var vi på modomatchen och satt och åt mat och drack vin i restaurangen samtidigt. Riktigt trevligt. Jonas släktingar var nere från Oslo så de bjöd oss på det vilket var väldigt lyckat. Vatt och hämtat ut min kamera idag med som vatt på lagning. Jag och kameror säger jag bara.. Tror det är min 5 eller 6 sen jul. Haha.

Igår när det ringde från skyddat nummer trodde jag det var någon försäljare som ville packa på mig något. Men icke!
Det var min storebror som är i Kosovo inom det militära. Han åkte i September och ska vara där ett halvår. Jag blev såå glad. Han har det bra & säger att där han är påminner om norrland i landskapet. Dock är det inte så mycket skog som här eller något sådant.
Han är så rolig när han säger: Ja det är ju jul och jag ska väl köpa någon form av julklapp till er så jag tänkte köpa parfym. Så lukta ut någon du vill ha, gärna dyr så det är värd det, och sen kan du säger vad den heter och gärna bifoga en bild på den med. Så be Jonas också lukta ut en. :)
Skönt att höra att han har det bra.

Ikväll blir det Sonja, Shirley och Sannas julsånger på tv.


Andreas & jag på studenten

RSS 2.0