26/2-09

Efter jobbet idag kom Linda och hämta mig för att åka ut till Matkompaniet och äta mat. Jag kan säga att min mage är full + att jag har mat till imorgon. Vart sugen på pizza så det fick blir en capricciosa med bea! Imorgon ska vi på roadtrip och jag är exited! Linda är bäst!


Amanda goes flytthjälp.

Igår efter jobbet åkte jag & Jonas ut till Foppa och Malins hus och hjälpte dom att flytta. Foppas har köpt en fin liten lägenhet inte alls långt från oss så nu kan vi träffas ofta!=) Idag skulle jag varit ledig men jag fick hoppa in för Madde för hon ska också flytta så hon behöver packa. Alla flyttar! De senaste dagarna har vi haft besök och nu är det skönt att bara vara lil'jonte & jag. I just love him. Imorgon ska jag och Linda åka och kolla på en av deras sista matcher här uppe nu innan hockeysäsongen är över nästa fredag. Imorgon bär det då av till Härnösand. Vilken storstäder man får upptäcka genom hockeyn;) Inte klokt.

Om exakt en månad är jag och lilla Jonas på en weekend! Ska bli mysigt.

Grattis

Sitter nu och pratar med en vän från gymnasiset på msn. Vill säga grattis till Viola & hennes Besnik som i fredags gifte sig och numera är man och hustru! Jag fick en bild från en klassfest första året i i gymnasiet och så tänkte jag: att tänk vad ovetandes om framtiden man är. Inte visste man väl där i ettan att Viola skulle gifta sig tre år senare. Och att jag skulle träffa en norrlänning och flytta till norrland. 



Unga och ovetandes om vad framtiden hade att ge oss.



Önskar er all lycka. Nu väntar vi bara på Viola junior också:)

Kram!

18/2 09

Bravo Amanda! Du sover till halv tolv en vanlig sketen onsdag (som pappa hade sagt). När jag vaknar så ska jag i vanlig ordning ta datorn till sängen, men internet funkar inte. Kollar den stora datorn och där funkar det inte heller. Jag drar ut sladden ur routern och startat om båa datorerna typ tre gånger. Men inget funkar. Jag går i stället ut i köket och ska laga mat, men  jag får inte ihop något gott så det blir spaghetti, krossad tomater och gräddfil. Mindre gott, haha.
Kommer sen tillbaka och börjar rota bland sladdarna och inser att Jonas hade råkat dr ut router-sladden i stället för min laddar igårkväll. Det var därför den inte fungerade. Nu fungerar den i alla fall och jag är hyffsat mätt.

Ta hand om er, små vänner.

Måndagkväll.

Igår kom Linda hit, vi hade vars en data och lyssnade på okända artister på myspace. Vi åkte ner till subway och åt chicken tikka, (jag tänkte på dig Julia) och drack cola. Om två och en halv vecka slutar hockeysäsongen för denna gång och då får vi kanske tillbaka vår utlånade pojkvänner;) Igår fikade jag med Madeleine på porten sen jobbade jag med Tina.

Nu ska jag masa mig upp ur sängen, men jag orkar egentligen inte. Snart blir det jobb.. och i helgen blir det fest!

Lite helg.

I fredags kväll var det match och Linda, Andrea & jag vart ju självklart där och kollade. Maaaah baby gjorde mål! Det blev fyra lika, och vad det innebär vet varken Linda eller jag. Men vi lunkar på ändå..
Efte matchen bar det av hem till oss där det blev fest för fulla muggar. Jag har blåmärken på många ställen på kroppen efter att jag skulle visa mina skills i breakdance. Dessa skills var dock inte på topp en fredagkväll som denna med lite alkohol i kroppen utan jag landade rakt på vår hög med  dvd:n och andra elektriska apparater.

I lördags var det alla hjärtans dag vilket innebar frukost på sängen för min del. Vi var nere på stan & åt och sen kollade vi på Modo-Djurgården. Vilken exeeeeeeting match detta var! Jag satt och hoppade på stolen och Foppa var G R Y M live!!Så nu har man sett den mannen in action live också. Jag får vara med om så mycket här uppe! Efter matchen var det hem hit och så gjorde vi fläskfilé med kroketter och grönsaker i ugn, med bea.. Mycket bea! Jennie kom över och så kollade vi alla på melodifestivalen och åt ostbollar & ostkrokar (vadå ostkrokar, det heter ju ostbågar i Karlskrona). Mycket fin alla hjärtans dag. By the way... I love you baby!


Jag, Foppa, Andrea, Hardy & Linda


Hardy, Linda, Foppi and I.

PS. I love you.

Igår var lilla Linda här. Vi åt subway, låg och bredde ut i soffan med vars en filt och kollade på PS, I love you och den var verkligen gripande. Den var bra och hemsk och vacker. Se den! Samtidigt satt vi på swehockey och följde Foppas comeback i Modo. Yes första målet fick karl'n göra. YES!:)

Idag ska jag iväg och jobba med Tina. Senare ikväll blir det Jonas match, kul! Inte tio mil bort denna gång utan bara 10 minuter bort. Efter det blir det någon form av ölhävning här hemma och sen blir det nog kanske lite utgång.


E

Jag vill bara säga att jag tänker på dig och vill skänka massa tankar till dig. Du vet vem du är. Du är bäst, hun!
Love.

<3



Förra onsdagen fick jag besök av Julia. Det var så himla kul att få upp henne här och kunna visa allt vad man tidigare bara pratat om. Jag visade henne arenan där Modo spelar sina matcher, Själevadskyrkan, lite av Jonas släkt, mina smultronställen här i övik och mitt jobb, Vi var och plaskade runt och var små barn i ruschkanorna på paradisbadet. Vi träffade Jonas fina vänner och gick också och kollade på Jonas match. Detta var Julias debut i hockey så det var spännande. Vi skulle även köra upp på varvsberget och kolla utsikten (det ligger sjukt högt upp), jag visste att Julia var höjdrädd men tänkte att det säkert inte skulle vara så farligt. Men med tanke på vilket snöoväder det är just då så i sista backen börjar bara bilen spinna, då vart vi rädda men vi tog oss upp,

Det har varit helt fantastiskt allt och jag har inte skrattat, pratat, färgat så mycket hår, ätit och lekt så mycket på länge. Och just nu känner jag mig lite som en ensam liten flicka i en big big world. Men det är inte alla som har sina systrar som bästa vän.
 


I Amandas kylskåp..

Jag blev utmanad av Viola att visa vad jag har i mitt kylskåp.
Se och njut:




Regler: Ladda upp en bild på innehållet i din kylskåp.
Nämn sedan minst 5 saker och beskriv varför.

1.  Xider pineapple med tanke på att de kan vara den godaste smaken xider har gjort. Mums!

2. Överbliven pizza igår från världens godaste pizzeria här i Övik. Detta är, eftersom ni inte kan se den, en capricciosa med extra tomat och lök och extra bea bredvid. JAG ÄLSKAR BEA!

3. Ramlösa, en måste ha grej i kylskåpet. (Och inte på balkongen i typ 20 minus som vi nu tabbade oss och hade). Vi hade en svullen plastflaska med is i.

4. Matlådor som enligt min pojkvän är det bästa om antagligen uppfunnits, vi har alltid (!) matlådor.

4.2. Gorgonzola. Eftersom jag inte alltid är så smart så skrev jag två fyror. Men gorgonzola är iallafall en sak som jag lärt mig äta här. Det är nice i pastasås!

5. Coca cola. Behöver jag säga något mer? Ni som känner mig vet min relation till cola. Gotta love it!

6. Mjölk. Jag skulle nog aldrig få för mig att dricka ren mjölk. Men ibland får jag ett sjukt sug efter kall o'boy och det har jag just nu!

7. Oliver. Nu kommer vi till den delen jag inte gillar. Oliver, usch. En gång var jag på fin fest då det bjöd på oliver på ett kex som tilltugg. Då vill jag till exempel minnas att jag svalde oliven hel.

8. Någonting som heter Ajvar Relish? Har aldrig ens tagit en tugga av detta, vad det nu än är och vad man nu än har det till. Men bara hur det ser ut och hur konsistensen lär vara så tror jag att jag hoppar Ajvar:en.


Jag i min tur utmanar:
Angelica
Julia
Frida
Pierre
Joosen

Norrlands guld..

.. är för tillfället min syster som är här uppe och hälsar på. Inga bilder är uppladdae än men det kommer.
Idag ska vi bada på paradisbadet och sen kolla på Jonas match. Detta är historiskt eftersom Julia aldrig har sett en
hockeymatch.


Finbesök

Imorgon bitti ska jag & Jonas hämta Julia på Umeå flygplats!=) Det ska bli såå kul.

Vintertrött-

Jag skulle må ganska bra av en solstol, en drink och ett blått hav nu.

RSS 2.0