2 på 2

Nu har jag varit på kalas nummer 2 på 2 dagar. Idag var det 75-årskalas med smörgåstårta och tårta. Jag är så mätt så jag mår illa när jag tänker på mat. Trevligt var det i alla fall.
Tandläkarbesöket gick bra idag. Hon var jättesnäll och gullig, hon hade klarat testet jag nämde innan. Helt klart. Imorgon är jag ledig och ska nog ta en fika med Madeleine på Port 9.
Port 9 är typ som 1344 i Karlskrona. Dock inte riktigt lika mycket svaller och blickar. Det är inte heller samma form av catwalk som genom Wachtmeister-gallerian heller.

Godnatt och sov gott.

Treårstvillingslucior.

Igår var Jonas och jag på kalas hos antagligen världens sötaste tvillingar som blev tre år. Vi hade köpt två små mjuka söta luciakronor som de tog på sig och sjunga Sankta Lucia. How sweet.

Idag ska jag till tandläkaren här i norr. Jag kan säga att jag är nervös och har fått fett med tandläkarskräck sedan den lilla dramatiska händelsen inträffade på folktandvården i Karlskrona. Jag tycker verkligen att folk borde gå igenom lämplighetstest innan de får gå ut i arbetslivet och jobba med andra människor. Cause she wouldn't pass it.
Vi får se hur det går. Skriver jag så klarade jag det.


Eloge

Jag vill ge en eloge till Angelica.
Inte bara för att hon fixa min blogg
Utan mer för att hon är den snällaste tjejen jag känner här uppe i Örnsköldsvik.
Hon var min första vän som tog kontakt och ville ha med mig ut. Hon ställer upp och henne har jag kunnat vända mig till de dagarna det har varit tungt att bo 105 mil från där man kommer ifrån. Jag kan med handen på hjärtat säga att Örnsköldsvik och hur jag trivs här inte hade varit detsamma utan henne.



Peace and love ankan

Karlskronasurpise

Igår kom jag hem från en överraskningstrip i lilla Karlskrona. Jag hade sedan några veckor bestämt mig för att åka ner till Karlskrona utan att säga något till någon. Sagt och gjort - jag tog flyget till Ronneby där världens bästa Emelie hämtade mig. (Ja jag hade läckt till henne och några andra få). Åkte till pappas jobb och sa "hej pappa" han svarade: hej... HEJ??! lite lätt överraskad. Åkte sen in till Café Lennarts där jag visste att julia satt med plugg uppöver örnen. Hon satt med ryggen emot mig så jag ropade Julia. Hon vände sig om och börja himla med ögonen så jag trodde nästan hon skulle svimma. Sen grät vi en skvätt och efter 2 minuter var allt som vanligt igen. Mamma och Julia skulle luncha vid 1 sen så då följde jag med och mötte henne. Mamma log och typ vinkade och sen stanna hon och gör samma sak igen fast med ett aningen störra gap den gången. Så kul att överraska alla.

Senare på dagen vart det fika med tjejer från förra klassen. Soffe visste att jag skulle dit så sa hon till de andra girlsen att hon hade en överraskning och så kom jag när dom satt där :) Kul att se alla. Vi gick varvet runt där alla fick säga vad dom gjorde. En del liv har ju förrändrats en del på 4-5 månader.

Veckan har vatt helt fantastisk iallafall. Gjort massa kul och shoppat en del där nere med. Kul! I lördags var det fest i Julias nya lya med mina och hennes vänner. Det var riktigt kul, även om det kanske blev lite mycket mot slutet och en bilfärd halvvägs till Emmaboda. Bilder kommer i alla fall.



Sis och jag utanför Mc donald's i Karlskrona.

Time for work

Efter Jonas fem-sex snoozningar var jag så vaken idag att det inte ens var värt att varken sparka sig trött eller intala sig "Amanda, du kommer vara mycket piggare om du sover -SOV" utan jag gick upp! Nu är jag klar, men ändå så är det en timme och en kvart tills jag börjar. Jag är en form av tidspessimist då jag alltid tror att det tar en halvtimme att gå till jobbet, när det i själva verket bara tar 12 minuter. Så oftast får jag springa runt inne på gallerian och se om något nytt skett. Det har det ju oftast aldrig dock gjort.

Igår hade vi kalas number one för Jonas. På tisdag fyller han 24. Congrats Darling. Det bjöds på köttfärspaj och jag som äter rätt hejdlöst blev mätt och illamående och somnade till sverige-finland i hockey. Jag känner mig inte som nån speciellt värdig hockey-wife.
Idag är kalas nummer 2 av 3 och det ska in cirka 25 personer i vår lilla etta på 40 kvadrat. I´m exited.

Bloggdags

Då var det dags för mig att skriva mitt första lite mer seriösa blogginlägg här då.
Angelica har varit en pärla och hjälpt mig att fixa till min blogg så jag tackar för det.

Som de flesta nu vet så har jag gått och blivit norrländska och bor numera i Örnsköldsvik, även kallat Foppaland.
Därför vill jag kunna visa mina nära och kära hur det är att bo i norrland (att det inte bara är eskimåer och igloos) och tillgodoge hur mina dagar spenderas här uppe. Hope you like it!


Enjoy.


RSS 2.0